Hoe Network as a Service een cruciale rol speelt in de Cloud First strategie van Kiwa

Referentie

Kiwa is een zogenaamd TIC bedrijf. Ze houden zich bezig met testen, inspecteren en certificeren. Integratie van nieuwe bedrijven is een belangrijk onderdeel van dit werk. Doordat er veel acquisities en overnames plaatsvinden is het belangrijk dat snel nieuwe ondernemingen kunnen aansluiten op het netwerkinfrastructuur. Bekijk in deze referentie hoe Network as a Service hierin een cruciale rol speelt.

Nick Kaufman, Service Delivery Manager IT bij Kiwa: “We hebben gekozen voor Network as a Service omdat dat goed past in onze IT strategie van Cloud First. Daarmee zijn alle applicaties, die afhankelijk zijn van het internet, voorzien van een goede netwerkverbinding op kantoor.” De voordelen die Network as a Service Kiwa biedt:

  • Goede wifi op kantoor is net zo gewoon als stroom uit het stopcontact;
  • Het is een schaalbare oplossing: bij acquisities kan het netwerk eenvoudig uitgerold worden in een nieuw kantoorpand
  • Het is goed te monitoren: een wereldwijd netwerk kan centraal op één locatie in de gaten worden gehouden.

Ron Meijer, Corporate IT Director bij Kiwa: “Wij hebben voor Axians gekozen voor onze Network as a Service oplossing omdat wij reeds een jarenlange relatie met Axians hebben, naar volle tevredenheid, veel expertise, veel innovatief vermogen. Dus het lag ook voor de hand om voor Network as a Service voor Axians te kiezen.”

Lees hier het volledige referentie verhaal van Kiwa:

Lees referentie

logo_naas search search search