Axians genoemd als opkomend Network as a Service leider in de Market Global Forecast 2021

Nieuws

Axians wordt wereldwijd erkend als een opkomende leider in de Network as a Service-markt volgens de Market Global Forecast 2021 van marktonderzoeksbureau MarketsandMarkets™ Research Private Ltd. In het rapport wordt Axians gepositioneerd als opkomende leider vanwege ‘het bezitten van innovatieve oplossingen om tegemoet te komen aan toekomstige NaaS-eisen’.

De positie van Axians in het kwadrant identificeert hen als één van de grootste bedrijven die NaaS over de hele wereld aanbieden. Uit het rapport blijkt dat Axians zich in een unieke positie bevindt als opkomende topleider in het kwadrant The Global Network as a Service Market 2021.

Het rapport identificeert opkomende leiders als: Bedrijven die bezorgd zijn over hun productportfolio’s en een robuust potentieel hebben om sterke bedrijfsstrategieën op te bouwen om hun activiteiten uit te breiden en op gelijke voet te blijven met sterspelers die actief zijn in de markt.

Het rapport van de NaaS-markt betrof het uitgebreide gebruik van secundaire en primaire bronnen, met diepte-interviews om kritische kwalitatieve en kwantitatieve informatie te verifiëren en de vooruitzichten van de markt te beoordelen. Tot de respondenten behoorden belangrijke deelnemers uit de branche zoals materiedeskundigen, leidinggevenden op C-niveau van belangrijke marktspelers en brancheadviseurs.

Network as a Service-bedrijven werden geprofileerd als belangrijke marktspelers, zoals top- en opkomende leveranciers. Het is een ​​vergelijkende analyse geworden op basis van hun bedrijfsoverzichten, regionale aanwezigheid, productaanbod en bedrijfsstrategieën; en illustreren het competitieve landschap van de markt.

Daniel Thomas, Head of Solution Development bij Axians UK zegt:

“De NaaS-markt bevindt zich nog in de incubatiefase. Steeds meer bedrijven kennen het concept en vragen om informatie. In Europa laten een aantal landen een sterke groei zien in de NaaS-markt.”

Axians biedt wereldwijde netwerkinfrastructuuroplossingen en -diensten op basis van een pay-per-use abonnementsmodel. Het gaat om het aanbieden van netwerken van de volgende generatie op basis van softwaregedefinieerde en cloudtechnologie. NaaS omvat dagelijks platformbeheer en proactieve diensten zoals levenscyclus-, release- en prestatiebeheer om ervoor te zorgen dat het personeel van zijn klanten uitstekende connectiviteit ervaart. Axians NaaS-portfolio omvat LAN, Wi-Fi, SD-WAN en netwerkbeveiliging.

Troy de Backer, Global Transformation Lead XaaS bij Axians zegt:

“Axians NaaS is een goed voorbeeld van hoe Axians DNA de uitvinding, innovatie en regionale uitbreiding van lokaal ontwikkelde XaaS-aanbiedingen voedt. Door lokaal te ontwikkelen kan Axians XaaS-aanbiedingen ontwikkelen die (zakelijke) uitdagingen echt oplossen voor de klanten die we bedienen. Met de verschuiving naar pay-per-use en cloud, verder versneld door de Covid-pandemie, is de vraag naar technologie die flexibel, schaalbaar, gemakkelijk te consumeren is en echte zakelijke uitdagingen oplost, ongekend hoog.”

Afbeelding: Global Network as a Service Market Company Evaluation Quadrant, 2021

Het rapport wordt geleverd door MarketsandMarkets™ Research Private Ltd.

logo_naas search search search