Onze aanpak

Voor de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen is het netwerk van vitaal belang. Het managen ervan blijft mensenwerk, dat alleen aan specialisten kan worden toevertrouwd. Je netwerk uitbesteden is dan ook een ingrijpende strategische stap, waar goed over nagedacht moet worden. Axians helpt je er graag bij met onze Network as a Service dienstverlening.

Wij zorgen voor de in-house specialistische kennis, nodige flexibiliteit en security die je van een netwerkleverancier en -partner mag verwachten. Samen met jou creëren we een toekomstbestendige infrastructuur die mee blijft groeien met de behoeftes van jouw organisatie, tegen een vast maandbedrag op basis van gebruik. Zo kan jouw organisatie zich zonder zorgen richten op de core business en de innovaties van morgen.

‘’Met Axians NaaS voorzien we je voor een vaste maandelijkse vergoeding per locatie van software defined netwerkconnectiviteit op basis van de laatste functionaliteiten, volledig beheerd door Axians’’

We doorlopen samen met jou de volgende fases:

  • Design – Samen standaardiseren we je netwerk naar vaste netwerkprofielen, op basis van onze best practices en de ambities van jouw medewerkers.
  • Build – Wij configureren en implementeren jouw nieuwe netwerk. Jij dient er enkel voor te zorgen dat er voldoende vierkante meters beschikbaar zijn in de ICT-ruimtes.
  • Go! – Samen zetten wij jouw netwerk over.
  • Service – Wij beheren jouw netwerk proactief en vormen een abonnement op innovatie. Axians zorgt er samen met jou voor dat het netwerk functioneel meegroeit met de veranderende behoeftes.

Samen komen we tot een oplossing die aansluit bij jouw organisatie. Network as a Service zorgt ervoor dat jouw organisatie altijd klaar is voor de laatste innovaties. Als het kloppende hart van je ICT-infrastructuur, verbindt het alle ambities binnen jouw organisatie om samen het beste te bereiken.

Wil je meer weten over Axians NAAS? Neem direct contact met ons op of bekijk onze kennisbank.

Contact         Kennisbank

logo_naas search search search