Over NaaS

Waarom Network as a Service?

De meest recente generatie netwerken ontwikkelt zich enorm snel en software is hierin een toenemende cruciale factor. Een netwerk is niet langer een statische omgeving maar moet in staat zijn om met je organisatie mee te groeien. Software geeft de kans om connectiviteit efficiënt mee te laten meebewegen in je organisatie haar gewenste richting. Het netwerk van morgen moet je organisatie faciliteren in flexibel op- en afschalen van componenten, snel nieuwe locaties activeren en eenvoudig aansluiten op software gedefinieerde WAN-diensten. Beveiliging dient een integraal onderdeel te zijn van je infrastructuur.

Met een steeds groter wordende nadruk op automatisering en standaardisatie, heeft er een verschuiving plaatsgevonden in de wereld van netwerkinfrastructuren. Is het nog verstandig om al deze technologie zelf te implementeren en beheren? En is zo’n grote eenmalige investering nog wel van deze tijd?

Maak kennis met het netwerk van morgen: Network as a Service

Door technologieën van nu in te zetten in een Network as a Service-dienstverlening, ontstaat er een flexibel en altijd up-to-date digitaal platform dat ook in de toekomst aansluit bij de behoeften en ambities van je organisatie. Axians zorgt hier met Network as a Service (NaaS) voor binnen jouw organisatie. Wij verzorgen de aankoop, installatie, het beheer, support en lifecycle-management van je totale connectiviteit vraagstuk. Zo kun jij je primair focussen op de kern van jouw business en krijg je meer ruimte om te innoveren als IT-afdeling. Zo faciliteert de netwerk infrastructuur jou in je reis door de digitale transitie.

­­5 redenen om te kiezen voor Network as a Service

  1. Specialistische kennis – IT’ers met verstand van next-generation netwerktechnologie zijn schaars. Bij de servicedesk van Axians werken de beste engineers en technisch consultants, die 24/7 voor jou klaarstaan en proactief met je meedenken.
  2. Lagere instapkosten, hogere ROI– Doordat je een maandbedrag betaalt op basis van gebruik, hoef je het netwerk niet voor te financieren. Zo kun jij je kapitaal investeren waar het meer rendement genereert. Axians blijft eigenaar van de hardware, waardoor je deze niet zelf hoeft af te schrijven.
  3. Flexibiliteit – Op- en afschalen is altijd mogelijk, waardoor je nooit met overbodige hardware en licenties blijft zitten. Daarnaast vormen onze specialisten een flexibele ICT-schil rondom jouw organisatie.
  4. Security – Een gebruiksvriendelijk netwerk dat altijd up-to-date is, zodat jij beschermd blijft tegen de laatste securitydreigingen. Wij implementeren actief updates en bugfixes, zodat je aan de laatste beveiligingsstandaarden voldoet.
  5. Abonnement op innovatie – Altijd een last-generation netwerk, dat past bij jouw organisatie. Wij zorgen voor een toekomstbestendige infrastructuur, die blijft meegroeien met de veranderende behoeftes binnen jouw organisatie.

 

Network as a Service: Connecting Ambitions

Wil je meer weten over Axians NaaS? Neem direct contact met ons op of download het gratis e-book!

Contact         E-book

logo_naas search search search